Algemene fysiotherapie | psychosomatische fysiotherapie | neurologische aandoeningen| lid ParkinsonNet | Feldenkrais bewegingsleer
 

Mindful in beweging - groepslessen voor 

ontspanning en meer bewegingsvrijheid. 

Maandags 19.30-20.30  

Info onder "Meer over Feldenkrais - Groepslessen".

Fysiotherapie en Feldenkrais  

Praktijk Lijnbaansgracht  -  Direct een afspraak maken? Bel 06-29889118                             

Bent u aanvullend verzekerd dan worden de behandeling direct bij uw verzekering gedeclareerd. Bij een restitutiepolis moet u soms eerst zelf de behandeling betalen. U krijgt het bedrag na het indienen van de nota van uw verzekering terugbetaald.

Bent u niet aanvullend verzekerd: u dient dan aansluitend op de behandeling contant of per internetbankieren te betalen. Onder ' Tarieven' vind u het overzicht van de tarieven.

Directe toegankelijkheid fysiotherapie: U kunt zonder verwijzing een afspraak maken.

Heeft u een verwijzing van uw huisarts, neem die dan mee op uw eerste afspraak.

Bij een aan huis behandelingen heeft u een verwijzing van uw huisarts nodig.

Ook bij  chronische aandoeningen dient u een verwijzing te hebben.

Ik heb contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars. We moeten voldoen aan bepaalde eisen. Naast uw naam en adres moet ik ook het BSN nummer, ID/rijbewijsnummer en uw e-mailadres noteren (privacyreglement).  Landelijk zijn wij verplicht mee te doen met een kwaliteitsonderzoek.  Het komt dus voor dat u na beĆ«indiging van de behandeling een (korte)vragenlijst opgestuurd krijgt, mits u daartoe toestemming geeft.  U bent niet verplicht deze in te vullen maar ik zou dat wel zeer op prijs stellen.